ویژگی های آشپزخانه صنعتی

ویژگی های آشپزخانه صنعتی
بهتر است به این نکته توجه کنیم که سرعت طبخ غذا مساله بسیار مهمی است به همین دلیل استفاده از تجهیزات مناسب طبخ و آماده سازی غذا حائز اهمیت است. آشپزخانه صنعتی محیطی برای فرآوری غذا می باشد که چندین  آشپز در آن مشغول به فعالیت هستند و بهتر است که برای این افراد تمهیداتی فراهم شود تا بتوانند با خیالی آسوده و تجهیزاتی کار آمد غذایی با کیفیت را فراهم کنند.در زمان طراحی و ساخت تجهیزات آشپزخانه صنعتی داشتن آگاهی کافی برای بهینه سازی فضا چه از نظرخرید این تجهیزات و چه از نظر جانمایی در محیط بسیار مهم است. در ابتدای طراحی یک آشپزخانه صنعتی بهتر است برای تجهیز آشپزخانه طبخ غذا از ابتدا شروع کرد. تجهیزات آماده سازی ، تجهیزات پخت ، سیستم های سرمایشی، ماشین آلات طبخ و دستگاه های جانبی که تمامی این دستگاه ها برای شروع یک سیستم یکپارچه که باعث ارتقا کیفیت شود الزامی است با در نظر گرفتن ملاک های انتخاب درست تجهیزات می توانید کیفیت را روزانه ارتقا دهید. آشپزخانه در یک خانه همیشه قلب خانه بوده است و در یک رستوران و هتل و تالار و… هم همین گونه است. به همین دلیل برای منظم بودن این قلب باید به تمامی نکات آن فکر کرد. در یک آشپزخانه صنعتی به تمامی موارد باید توجه نمود:

✔️ آماده سازی محلی برای طبخ و پخت غذا

✔️المان های یک آشپزخانه صنعتی

✔️ بهداشت رستوران

✔️ دکوراسیون

✔️ خط تولید آشپزخانه صنعتی

✔️ طراحی آشپزخانه صنعتی

✔️پیش نیاز های  راه اندازی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *